Εταιρεία

Η Eleven Constructions ιδρύθηκε το 2000. Στα 17 χρόνια δραστηριοποίησης της στο χώρο των κατασκευών, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία των συνεργατών της, έχει καταφέρει να έχει μια σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο, αναλαμβάνοντας έργα υψηλών απαιτήσεων.

Δραστηριοποιούμαστε δυναμικά στις κατασκευές, ανακατασκευές και ανακαινίσεις σε χώρους εστίασης και ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους και πολυτελείς κατοικίες. Αναλαμβάνουμε το interior design του χώρους σας, το concept development και το rebranding για την επιχείρηση σας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας υλοποιούν ειδικές κατασκευές και το interior design για σκάφη αναψυχής.

Στην Eleven, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του κάθε ξεχωριστού project.
• Υλοποιούμε έργα, που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα κατασκευών.
• Εγγυόμαστε την αποπεράτωση του έργου εντός των προκαθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων.
• Διατηρούμε το κόστος κατασκευής σε χαμηλά επίπεδα.
Η εταιρεία αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς, συνεργάζεται με σειρά γνωστών και άρτια καταρτισμένων μελετητών και τεχνικών που εγγυώνται υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και άρτια αισθητική στις κατασκευές της.

Με το βλέμμα στο μέλλον, στόχος μας να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την τεχνογνωσία μας και να εξελίσσουμε τον κύκλο εργασιών μας, αναλαμβάνοντας έργα απαιτήσεων που θα φέρουμε σε πέρας με επιτυχία.

 

Μας εμπιστεύτηκαν

Share this:

Facebook Twitter Google Plus Pinterest