Κατασκευές

Με το κλειδί στο χέρι

Η Eleven Constructions δραστηριοποιείται στις κατασκευές κατοικιών και πληθώρας επαγγελματικών χώρων, από την έκδοση της οικοδομικής άδειας, μέχρι την αποπεράτωση του έργου. Στην Eleven Constructions, αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που αφορούν ανακατασκευές, όπως εργασίες επισκευής, αποκατάστασης και ενίσχυσης κτιρίων. Η ομάδα μηχανικών της εταιρείας, το έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό και οι πολύχρονες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας, εξασφαλίζουν τις βέλτιστες επιλογές για την ολοκλήρωση κάθε οικοδομικού έργου.

Κατοικίες

Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε τη δική σας κατοικία, μετατρέποντας τις επιθυμίες σας σε λειτουργικούς χώρους, με σεβασμό στο οικιστικό και φυσικό περιβάλλον. Είτε πρόκειται για μια κατοικία είτε για ένα ολοκληρωμένο οικιστικό συγκρότημα, για εμάς στην Eleven Constructions, οι κατασκευές κατοικιών παραμένουν πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία που στόχο έχει την βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Επαγγελματικοί Χώροι

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους επαγγελματικών χώρων με στόχο την δυνατότητα ελευθερίας έκφρασης της ανθρώπινης δραστηριότητας. Με βασικά κριτήρια τη λειτουργικότητα, την παραγωγικότητα και την εργονομία, κατασκευάζουμε επαγγελματικούς χώρους, χώρους εστίασης και ξενοδοχειακών μονάδων που προάγουν τις αξίες και τους στόχους της επιχείρησης σας. Η ενδελεχής μελέτη σε συνδυασμό με τη συνέπεια που μας διακρίνει και την τήρηση υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την κατασκευή των χώρων που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τις επαγγελματικές σας επιτυχίες.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Σας εγγυόμαστε την παράδοση του έργου με ένα κλειδωμένο, προσυμφωνημένο κόστος, χωρίς κρυφά ή περιττά έξοδα.
  • Η παράδοση του έργου γίνεται σε συγκεκριμένο προσυμφωνημένο χρόνο, με τήρηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων.
  • Αναλαμβάνουμε όλο το εύρος των εργασιών από την αρχιτεκτονική ιδέα έως την αποπεράτωση. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε σε οποιαδήποτε φάση της κατασκευής και αν αναλάβουμε.
  • Η επίβλεψη των εργασιών γίνεται καθημερινά από τους συνεργάτες μας πολιτικούς μηχανικούς και όχι από εμπειροτέχνες εργοδηγούς, διασφαλίζοντας τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές για τις οποίες δεσμευόμαστε.
  • Χρησιμοποιούμε ασφαλή και οικολογικά υλικά με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Share this:

Facebook Twitter Google Plus Pinterest