Case Study: La Pasteria

Το κατάστημα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, ισόγειο και όροφο, στο εμπορικό κέντρο South Polis, στο Δέλτα Φαλήρου. 

Κατασκευή: 2016

Εμβαδόν: 270 τμ

Το ισόγειο είναι διαμπερές με εξωτερικό καθιστικό στο μπροστινό και πίσω μέρος του καταστήματος. Τμήμα του εσωτερικού χώρου του ισογείου είναι υπερυψωμένο δημιουργώντας δύο διαφορετικές στάθμες στο εσωτερικό του. Περιλαμβάνει ανοιχτή ζεστή και κρύα κουζίνα, μπαρ και καθιστικό. Έχει δημιουργηθεί σημείο πώλησης δίπλα στην κύρια είσοδο και για πρώτη φορά σε κατάστημα της αλυσίδας ψυχόμενη γυάλινη κάβα «δωμάτιο». Στον όροφο υπάρχουν βοηθητικές χρήσεις, γραφείο και W.C. κοινού.

Φωτιστικά, διακοσμητικά στοιχεία και έπιπλα σε λιτές γραμμές συνδυάστηκαν με κλασσικά στοιχεία ιταλικής αρχιτεκτονικής παράδοσης (ρίγες στις επιφάνειες των τοίχων, πλακάκια με ταμπλάδες, κλπ).
Τα υλικά χρησιμοποιούνται στη φυσική τους μορφή (ξύλο, μέταλλο, τσιμεντοκονία) βοηθώντας στη δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας με τη βοήθεια και του φωτισμού.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Βουμβάκης

La Pasteria

Share this:

Facebook Twitter Google Plus Pinterest

Related Articles